Quickscan

|

Een succesvolle website.

Websites zijn niet alleen het fundament, maar tevens het gezicht van een organisatie.

Goede websites moeten drie partijen tevredenstellen. In de eerste plaats ben je dat zelf of jouw organisatie. In de tweede plaats de doelgroep waarvoor de site ontwikkeld is en in de derde plaats Google, die ervoor zorgt dat de site geïndexeerd wordt, want je wilt gevonden worden.

Het is belangrijk dat de visuele sfeer van de website past bij het product of de dienst

Design

Concept &
ontwerp

Development

Ontwikkelen vanuit kennis en ervaring

Responsive

Van desktop tot tablet en smartphone

Usability

Smart &
gebruikersvriendelijk

Deel met een vriend

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

WEBSITES: DOELSTELLINGEN BEPALEN

Je kunt geen goede website bouwen als je niet op voorhand de doelstellingen in kaart brengt. We helpen onze klanten daarbij omdat wij dit -altijd- als uitgangspunt nemen voor het ontwikkelen van het concept van de website. Zodra je de doelen hebt besproken, kun je daar, nadat de site online staat, op sturen en doorontwikkelen. Een website is pas succesvol als de doelen gehaald worden. Wij zijn full service, wat inhoudt dat je ook voor het online marketing gedeelte bij ons terecht kunt.

WEBSITES: DOELSTELLINGEN BEPALEN

Een bezoeker komt op je website terecht omdat hij jouw product of dienst nodig heeft. Vaak via Google of anders via een tip, een link of de social media. Dus moet direct duidelijk zijn dat die bezoeker op zijn plaats is, en vindt wat hij of zij zoekt. Het spreekt voor zich dat het design van de website daar een grote rol in speelt en moet passen bij het product of de dienst.
Lay-out, beelden en video’s creëren sfeer en geven, mits goed gebruikt, de gewenste indruk. De teksten zijn belangrijk voor het doorgeven van informatie én de ranking (interpretatie van) in Google. Eerder hebben wij bedrijven voorzien van schitterende nieuwe websites. Ook voor u kunnen wij deze rol vervullen.

JE ONDERSCHEIDEND OPSTELLEN IN DE MARKT

Tegenwoordig zie je dat websites heel veel op elkaar lijken. De zogenaamde eenheidsworst, ze zijn niet onderscheidend. Of je ziet websites die mooi zijn vormgegeven, maar de doelgroep niet aanspreken. De impact van de eerste indruk is dus van groot belang om een bezoeker op je website te houden. Realiseer je dat hoe meer er aangeboden wordt op het web, des te minder aandacht (in de vorm van tijd) de mensen hebben. En er komen elke dag duizenden websites bij. We vragen dan ook altijd in een eerste gesprek of de organisatie of het bedrijf zich bewust is van haar corporate identity. De volgende stap is het kennen van je doelgroep: hoe bewegen zij zich op het internet, wat zijn hun behoeftes, waar lopen ze tegenaan?